Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

28.11.2007.

Rijkaard crveni karton ne shvaća ozbiljno

Nakon što je njegova momčad osigurala prvo mjesto u skupini, Barcelonin trener Frank Rijkaard je svoje isključenje proglasio neznačajnim.

Golovima Andreasa Inieste i Lionela Messija, Barcelona je u gostima kod Lyona odigrala 2-2 te tako osigurala prvu poziciju u E skupini Lige prvaka. Glavna zvijezda španjolske momčadi, Brazilac Ronaldinho utakmicu je počeo na klupi te na travnjak stupio tek 20 minuta prije kraja susreta.

- Imamo veliku ekipu bez fiksnih jedanaest. Svi igrači su prihvatili činjenicu da bi mogli biti zamjene. -rekao je Frank Rijkaard te bio malo konkretniji oko pitanja o Ronaldinhu.

- Na poluvremenu sam ga pitao želi li ući i vrlo motivirano mi je odgovorio da želi.

Nizozemac je malo prije kraja prvog poluvremena zaradio i prvi crveni karton kao trener Barcelone zbog prigovora sucu koji nije sankcionirao jedan grubi prekršaj nad Lionelom Messijem.

- Nisam izgubio kontrolu. Naprotiv, znao sam točno što radim. Želio sam sucu dati do znanja da je takav prekršaj za crveni karton. Netko mora reagirati na ovakve situacije. Vidjeli ste da je u drugom dijelu bolje sudio – završio je Rijkaard.

Brojač posjeta
57760