Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

01.12.2007.

Drama u Bayernu: Svi nezadovoljni, Toni odlazi

U redovima Bayerna iz Münchena sve je više nezadovoljstva, a osim trenera, klub bi mogle napustiti i najveće zvijezde.
Luca Toni je u tri dana poslao dvije potpuno različite izjave - prvo da želi ostati, a potom da ne može izdržati lošu atmosferu u Bayernu.

U Münchenu je prilično napeta atmosfera iz više razloga. Prvo, na travnjaku nije sve idealno za Bayern jer u posljednje vrijeme imaju niz loših rezultata ili neuvjerljivih pobjeda, pa su tako Hamburg, Werder i Schalke sasvim blizu vrha.

Nesigurna je potom pozicija trenera Ottmara Hitzfelda kojeg čelnici gotovo tjeraju iz kluba svojim izjavama, a dva velika ovoljetna pojačanja također izražavaju nezadovoljstvo.

Franck Ribery nije rekao ništa direktno, ali je ipak spomenuo kako pati za atmosferom iz Marseillea gdje je sve bilo ugodnije i ljepše. Luca Toni je, pak, u nekoliko dana poslao u javnost dvije dijametralno suprotne izjave. Prvo je rekao kako nema namjere otići, ali u zadnja dva dana kao da vapi za promjenom.

Prvo je spomenuo kako bi se volio vratiti u Serie A, a potom je rekao:

- Teško je ovih dana biti član Bayerna. Čini mi se da ovdje nitko nije iskren, niti da postoje normalni iskreni odnosi među ljudima koji žive za Bayern.

Glas se brzo proširio, pa su tako dvije engleske momčadi reagirale promptno. Arsenal i Tottenham su odmah dali do znanja kako su spremne angažirati 30-godišnjeg talijanskog napadača. Lov je, dakle, počeo, a situacija u Bayernu je očito svakim narednim danom sve složenija.

Brojač posjeta
62232