Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

07.12.2007.

Jason Kidd želi igrati s LeBronom

Najbolji igrač New Jersey Netsa i jedan od najboljih razigravača NBA lige Jason Kidd sve je nezadovoljniji igrom momčadi.

New Jersey Nets ponovno su slabo otvorili sezonu NBA lige. Trenutačno imaju negativni omjer (8-9), ali i jedan daleko veći problem.

Problem se zove Jason Kidd, njihov najbolji igrač. Naime, prošle dvije sezone Kidd je u nekoliko navrata eksplodirao, te najavljivao kako je nezadovoljan okruženjem u New Jerseyju. Želio je pobjeći iz kluba koji nije pokazivao prave ambicije, a Kidd se osjećao sputanim i želio je pred kraj karijere učiniti daleko više u ligi.

U ovoj sezoni, do srijede navečer, nije bilo većih ispada, ali se dogodio uoči utakmice protiv New Yorka. Naime, Kidd je najavio kako ne želi igrati i sve je objasnio - migrenom. No, to nije bio razlog neigranja, već navode domaći kroničari nova Kiddova prijetnja i upozorenje kako želi iz kluba.

Bez Kidda čak je i jako loši New York uspio u gostima pobijediti New Jersey (100-93), a novinari nastavljaju pisati kako su ovi dani nova opasnost da eskalira sukob na relaciji klub - najbolji igrač.

- Migrena je alibi, čovjek jednostavno nije želio igrati. Jason definitivno više nema motiva igrati u našem klubu - pisali su novinari nakon srijede i dodali kako je Kidd već nekoliko puta izjavio kako bi bilo prekrasno karijeru završiti uz LeBron Jamesa i titulu prvaka.

Sprema li se veliki prijelaz i dolazak Kidda u Cleveland? Uopće nije nemoguće s obzirom na Kiddovo stanje, a Cleveland bi time postao br. 1 na Istoku i prijetnja San Antoniju, Dallasu, Phoenixu i ostalim "divovima" sa Zapada.

Brojač posjeta
57760