Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

06.01.2008.

FOTO: Ferrari prvi otkrio novi bolid

Talijanska momčad je prva koja je javnosti predočila svoj bolid za predstojeću sezonu u kojoj kreće u obranu dvostrukog naslova prvaka. 

Ferrari, koji je prošle sezone osvojio naslov konstruktora nakon što je momčad McLarena zbog špijunske afere bila kažnjena sa 100 milijuna dolara i izbačena iz utrke za naslov, na prezentaciji u Maranellu ponosno je pokazao svoj novi trkaći bolid, interno zvan 659, u kojem će Kimi Raikkonen pokušati obraniti naslov najboljeg vozača.

Otkrivanje novog F2008 bolida na neki način znači i početak neke nove ere u Ferrariju. Naime, na čelu više nije legendarni Jean Todt, a njegovo mjesto zauzeo je bivši sportski direktor Stefano Domenicali na kome je da učini ovu promjenu što bezbolnijom za sve dugogodišnje ljubitelje crvene boje.

Upravljač laicima izgleda pomalo zbunjujuće no njegova savršena svojstva biti će veliki oslonac za Kimija i ekipu.

Prepoznatljiva crvena boja i dalje privlači oči većine ljubitelja brzina. Lijeva strana novog bolida očekivano izgleda bez greške. Pogled iz zraka na F2008 zbilja oduzima dah. Desna strana crvenog bolida je jednako impresivna kao i ljeva. Stručnjaci iz Maranella sa nekoliko detalja privukli su još veću pozornost. Upravljač laicima izgleda pomalo zbunjujuće no njegova savršena svojstva biti će veliki oslonac za Kimija i ekipu.

Brojač posjeta
57760