Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

07.01.2008.

Drogba: Odlazim na ljeto

Napadač Chelsea, Didier Drogba najavio je svoj odlazak iz kluba na ljeto.

Reprezentativac Obale Bjelokosti i napadač engleskog Chelsea, Didier Drogba izjavio je za Eurosport da će ovo ljeto napustiti Stamford Bridge. Ovakva odluka jednog od najboljih svjetskih napadača ne iznenađuje, budući da je već bilo govora o nečemu takvome kad je Portugalac Jose Mourinho napustio klub.

- Već dugo razmišljam o tome, a odlazak Mourinha nije pomogao, već samo ubrzao odluku – izjavio je Drogba te dao do znanja da još nije pregovarao i da je koncentriran samo na Afrički kup nacija i povratak u Chelsea na posljednju polusezonu u dresu Bluesa.

Drogba se povezuje s najvećim svjetskim klubovima kao što su Real Madrid i Milan gdje bi navodno trebao doći u kompletu s bivšim trenerom Joseom Mourinhom.

Napadač Chelsea je nedavno imao tešku operaciju oko koje su se također vodile velike prepirke kada je pravo vrijeme za nju. Sam Drogba razočaran je nekim napisima u medijima i siguran da su on i klub donijeli pravu odluku.

- Bio sam iznenađen raznim člancima u novinama jer je prava istina da smo klub i ja donijeli pravu odluku. Želio sam nastupiti na Afričkom kupu nacija i morao sam odmah na operaciju da se stignem oporaviti – završio je Drogba.

Brojač posjeta
57760