Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

11.03.2008.

Abramovič rasprodaje momčad i ulaže novih 100 mil.

Sadašnji kadar igrača u Chelseaju očigledno ne zadovoljava vlasnika Romana Abramoviča koji sprema veliku rasprodaju, te ulaže novih 100 mil.

Bogati vlasnik londonskog Chelseaja Roman Abramovič na ljeto sprema veliku čistku, a spreman je uložiti i dodatnih 100 milijuna funti kako bi ojačao momčad.

Prema pisanju Telegrapha, velike promjene bit će napravljene bez obzira na broj osvojenih trofeja ove sezone, a u igri su im još Premiership i Liga prvaka. Čak bi deset igrača trebalo napustiti klub, među njima i velike zvijezde poput Franka Lamparda i Didiera Drogbe.

Koliko je Abramovič odlučan u namjeri da pokrene pomalo uspavani Chelsea, makar rezultati opet nisu tako loši, najbolje dokazuje da će sve ključne odluke oko prodaje igrača donositi on i izvršni direktor Peter Kenyon.

Osim Lamparda i Drogbe, na izlaznim vratima su i Carlo Cudicini, Florent Malouda, Juliano Belleti, Claudio Pizarro i Tal Ben Haim. Na toj listi mogao bi se naći i Andrij Ševčenko, koji je sam izjavio kako želi napustiti London, makar je njegov dolazak bio velika želja Romana Abramoviča.

Što se pojačanja tiče, 100 milijuna trebalo bi biti dovoljno veliki mamac za većinu igrača, a prvi na listi želja je, osim Ronaldinha, Karim Benzema, mladi napadač Lyona kojeg žele i mnogi drugi veliki klubovi, Manchester United prije svih. Razmišlja se i o Danielu Alvesu iz Seville, ali i o mnogim drugim, odnosno o svima koji su dovoljno kvalitetni da zaigraju za Chelsea. Čini se da nas očekuje još jedno burno ljeto na tržištu igrača. Abramovič je odlučio da to nije momčad kakvu bi želio, a to nam garantira uzbudljiv prijelazni rok

Brojač posjeta
57760