Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

23.09.2008.

Mirko ( CROCOP) nije ozlijeđen i htio je nastaviti borbu!

Njegov menadžer Lučić tvrdi kako Cro Cop nije ozlijeđen i da je htio nastaviti dvoboj s Alistairom Overeemom, koji je na kraju poništen.

Iz japanske Saitame stižu dobre vijesti o našem Mirku Filipoviću, čiji je dvoboj s Nizozemcem Alistairom Overeemom poništen pred kraj prve runde.

- Mirko je dobro i nije ozlijeđen. On je htio nastaviti dvoboj s Overeemom, ali doktor iz ringa zbog preventivnih razloga to nije dao - rekao nam je ekskluzivno iz Japana Mirkov menadžer Zvonimir Lučić.

Podsjetimo, Mirko je prilikom borbe dobio dva teška udarca u testise. Prvi se put uspio dignuti i nastaviti borbu, ali drugi put nije. Pružala mu se pomoć 10-ak minuta, a tada je sudac u ringu nakon konzultacija s doktorom odlučio prekinuti borbu. Nakon što je došlo do prekida, dvoboj je poništen jer je do ozljede došlo nedozvoljenim udarcem. Nizozemac je dobio žuti karton.

Dvoboj je iz prvog reda promatrao Fedor Emalijenko koji još uvijek nije odlučio u kojoj će se organizaciji boriti, ali prema posjetu priredbi Dreama, vjerojatno je da će se boriti upravo za njih.

Brojač posjeta
57759