Dobrodošli na moj blog blogger razni news iz svijeta sporta i ostali tema Ostavi komentar ili kritiku do vas je !!

Pretraga:

Dobrodošli!

27.09.2008.

Povijesna noćna utrka F1 u Singapuru

Priređivanjem ove atraktivne utrke, Singapur će dobiti željene turiste, a Formula 1 nove navijače ove popularne utrke.


Bliži se prva noćna utrka u povijesti Formule 1 u Singapuru. Ova nam je utrka posebno zanimljiva radi započinjanja nove tradicije utrka noću, ali i mnogih drugih sadržaja koje organizatori pripremaju.

Organizirani su razni sadržaji ,poput koncerata mnogobrojnih zvijezda, koji su namijenjeni zabavi navijača F1, prije i poslije utrke.  

Singapur je organiziranjem ovakve utrke dobio bodove za inovativnost, a ovakvim odabirom vremena prepoznaje se i poslovna logika natjecanja koja pazi na gledanost. Početak utrke u 8 sati navečer znači televizijski prijenos u 2 sata popodne u neradnu nedjelju za obožavatelje formule u Europi, koji čine 75 posto gledateljstva, što pak znači mnoštvo sponzora i reklama za organizatore.

Privlačenjem utrka, pa tako i Formule 1, Singapur jasno naznačuje svoju želju da postane turističko, zabavno središte Azije.

Reflektirajuće gume

Budući da je riječ o noćnoj utrci, Bridgestone se dosjetio svoje gume obilježiti reflektivnom bojom vidljivom po noći. Iako je najavljena jako dobra rasvjeta, u što se možemo uvjeriti priloženim fotografijama, ovaj proizvođač guma otišao je korak naprijed te gume označio reflektivnom bijelom za razliku od tradicionalne bijele boje, pa će gledatelji lako raspoznati gume ovog proizvođača po noći.


Brojač posjeta
57760