beats by dre cheap

Totti: Utakmica protiv ManU je pitanje prestiža


Romin kapetan Francesco Totti najavljuje maksimalnu napaljenost njegove momčadi protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

Manchester United je s maksimalnih 15 bodova jedina momčad u Ligi prvaka s perfektnim učinkom, 5 pobjeda iz 5 nastupa. Crveni vragovi su osigurali prvo mjesto u F skupini, a Roma je također među 16 najboljih. Rimljani ne mogu biti niti bolji niti lošiji od drugog mjesta u skupini. Iako utakmica nema nikakav rezultatski značaj, i ne odlučuje baš o ničemu, Totti kaže:

-Totti: Utakmica protiv ManU je pitanje prestiža Utakmica možda nema nikakav značaj što se tiče pozicije na ljestvici, ali za nas je jako važna! Ako zbog ničega drugog, a ono zbog prestiža.

Totti je propustio trening u ponedjeljak, zbog simptoma gripe. Međutim, bit će spreman za susret u srijedu na Olimpicu. Romin kapetan u potrazi je za povratkom u formu, nakon što je propustio mjesec i pol dana zbog ozljede stopala. Zaigrao je u posljednje dvije utakmice u Seriji A, protiv Cagliarija i Livorna, no, niti u jednoj od njih nije odigrao cijelu utakmicu.

- Ja najbolje od svih znam da još nisam 100 posto spreman. Trebaju mi utakmice da bih opet bio onaj stari – poručio je Totti.

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
11/12/2007 14:56