beats by dre cheap

BBB upali na trening Dinama

Navijači Dinama, Bad Blue Boysi upali su na trening zagrebačkog kluba i rekli par stvari igračima o njihovom odnosu prema klubu.

Nezadovoljni igrom i rezultatom Dinama protiv HSV-a i Slaven Belupa, Bad Blue Boysi su upali na trening kluba za koji navijaju i izrazili nezadovoljstvo njihovim pristupom i zalaganjem za dresom koji nose.

Iako se nagađalo da je upad na teren imao veze s transferom Luke Modrića, navijači su to opovrgnuli. Dinamovog veznjaka su BBB pohvalili za požrtvovnost, za razliku od drugih igrača kojima nisu zadovoljni i koje su izvrijeđali.

Neka vam bude jasno da manekenke koje skupljate naokolo nisu vaša obitelj, mi smo vam jedina obitelj. Samo vas mi pratimo na svakoj utakmici i navijamo za vas bez obzira na sve. Dužni ste početi dostojno se boriti za sveti dres koji nosite, jasni su bili BBB.

Dinamovog napadača, Marija Mandžukića, navijači su posebno uzeli na zub zbog toga jer je prilikom izlaska s terena dobacio nekima od njih da mu mogu popušiti.

- To možeš raditi u svom selu, ali ne i u ovom svetom klubu, poručili su BBB-i.

Osim Luke Modrića, Boysi su poštedjeli i vratara Georga Kocha čijim su zalaganjem i borbenošću očito zadovoljni. Treba istaknuti da je susret završio u prijateljskom tonu, a navijači su treneru Dinama, Branku Ivankoviću uručili i šal Bad Blue Boysa, koji je Tanac zavezao oko svog vrata.

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
13/12/2007 17:08