beats by dre cheap

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka

Izvučeni su danas u središtu UEFA-e u Nyonu parovi osmine finala Lige prvaka.

Cijela nogometna Europa okupila se danas u središtu UEFA-e u Nyonu kako bi prisustvovali ždrijebu osmine finala Lige prvaka.

Ždrijeb je tekao tako da su prvo izvlačeni drugoplasirani timovi skupina kojima su se nakon toga pridruživali pobjednici skupina. Ždrijeb je imao nekoliko uvjeta, pa tako nisu mogli igrati klubovi iz iste zemlje, klubovi koji su već međusobno igrali u istoj skupini, pobjednik skupine s pobjednikom skupine, a isto pravilo vrijedilo je i za drugoplasirane momčadi. Svi klubovi koji su završili na čelnoj poziciji u svojoj skupini prvu će utakmicu igrati u gostima.

Plave kuglice sadržavale su drugoplasirane momčadi u fazi razigravanja po skupinama, a sadržavale su brojna ugledna imena, koja nisu bila ništa slabija od onih imena koja su se nalazila u kuglicama, gdje su bila pohranjena imena pobjednika skupina.

Tako su se u bubnju s plavim kuglicama nalazili Liverpool, Arsenal, Lyon, Roma, Celtic, Schalke 04, Olympiakos i Fenerbahče.

Pobjednici skupina, i samim time nositelji, bili su Milan, Barcelona, Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Porto i Sevilla.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Celtic - Barcelona

Lyon - Manchester United

Schalke - Porto

Liverpool - Inter

Roma - Real Madrid

Arsenal - Milan

Olympiakos - Chelsea

Fenerbahče - Sevilla

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
21/12/2007 12:43