beats by dre cheap

Cristiano Ronaldo u novom seks-skandalu

Nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo uhvaćen je u novom seks-skandalu, ovoga puta u Rimu gdje je s prijateljem unajmio 2 hostese.

Čini se kako zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo ima ozbiljnih sklonosti prema prijateljicama noći, budući da je upleten u novi seks skandal, ovoga puta u Rimu.

Ronaldo je u vječnom gradu završio nakon pobjede Uniteda u FA Kupu protiv Aston Ville.

Prema pisanju britanskog tabloida News Of The World, Portugalac je zajedno s još jednim prijateljem nakon posjeta noćnom klubu naručio dvije djevojke koje su trebale doći u njegovu sobu u hotelu Hilton.

Ronaldo je navodno u hotel otišao sam, ali je njegov prijatelj s dvije djevojke (čitaj: prostitutke) sjeo u taksi i zaputio se prema hotelu.

Tamo su orgijali cijele noći i mijenjali partnerice, a prema riječima jednog od svjedoka, Ronaldo se drugog dana iz sobe spustio s blaženim izrazom lica. Koliko će taj izraz lica Portugalac dugo zadržati, teško je reći, budući da mu se ne piše dobro kada za ovo saznaju Sir Alex Ferguson i njegova djevojka TV voditeljica Carolina Patrocionio. Fergie je već najavio oštro kažnjavanje sličnih incidenata, a Ronaldu se ovakve stvari događaju sve češće. Tek se spustila prašina nakon orgija njega i dvojice suigrača s pet prostitutki u njegovoj kući, a već se doveo u novu neugodnu situaciju.

Novinar The Suna posjetio je klub u kojem su Ronaldo i prijatelj unajmili dvije djevojke i jedna od njih mu je rekla:

- Često nam dolaze poznate osobe. Bio je tu nedavno i nogometaš Ronaldo, ali nije mi se baš svidio. Bio je previše umišljen.

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
13/01/2008 22:45