beats by dre cheap

Mark Webster postao svjetski prvak u pikadu

Velšanin Mark Webster postao je novi svjetski prvak u pikadu pobijedivši u finalu Australca Simona Whitlocka.

Velšanin Mark Webster opravdao je ulogu najvećeg favorita i osvojio naslov svjetskog prvaka u pikadu.

U finalu je slavio protiv odličnog Australca Simona Whitlocka sa 7-5 u setovima i tako podcrtao svoj status svjetskog broja 1.

U polufinalu je Webster pobijedio prošlogodišnjeg pobjednika Martina ''Wolfmana'' Adamsa iz Engleske, a jednako snažno krenuo je i u finalni dvoboj. Poveo je s 3-0, ali Whitlock se ne predaje i osvaja sljedeća dva seta. Webster uzvraća s dva seta u nizu i prelazi u vodstvo 4-2. Whitlock još jednom odbija potpisati kapitulaciju i preokreće rezultat na 5-4 u njegovu korist. Sljedeći set opet je pripao Websteru, a tada je presudila njegova smirenost i visoka koncentracija te je osvojio i naredna dva seta i postao novi svjetski prvak.

Nakon osvojenog naslova, Webster je bio oduševljen.

Mark Webster postao svjetski prvak u pikadu
Ne mogu vjerovati. Prošli put izgubio sam u prvom kolu i da mi se to ponovo dogodilo ozbiljno bih se zabrinuo. Mislim da sam tijekom cijelog natjecanja bio prilično miran i sada sam potpuno zadovoljan – rekao je Webster i tom prilikom pohvalio svog protivnika.

Ovo je bio najveći meč kojeg sam ikad igrao. Bio sam na granici nervoze i znao sam da me Simon neće tako lako pustiti. Ono što je on napravio u tom meču bilo je upravo ono što sam od njega i očekivao. Igrao je fenomenalno, sjajan je igrač. Bio je to veliki meč i uživao sam u njemu - prenosi Websterovu izjavu Independent.

Niti poraženi Simon Whitlock nije bio pretjerano razočaran, bar to nije pokazivao.

- Uživao sam. Dao sam sve od sebe i to je sve što sam mogao napraviti. Nikada se ne predajem. Imao sam svojih prilika, ali nisam ih iskoristio. Bila je to moja najbolja predstava na cijelom turniru. Sljedeće godine se sigurno vraćam – po pobjedu.

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
16/01/2008 23:32