beats by dre cheap

RIBOLOV - pravi boile sam

Ako imate vreme , volju , ako zelite uhvatiti ribu sa vasu kuglicu , koju ce te vi napraviti ,
imate onda dva izbora ; - da kupite miks , ili da ga napravite.

Ako resite da ga pravite , evo vam jedan , koji koristim vec duze vreme.
Jednostavan je , dobro se roluje , i fine boili ispadaju.
Sa ovakvog miksa necete imati boili sa visoko proteinskih sastojke.
Ali sto mogu vam reci , je , da vata ribe , na reci kao i na jezeru.
Neznam kako bi se ponasao na privatne vode , tamo ne pecam.

Dakle , treba vam tri vrste brasna ; Sojino brasno , kukuruzno brasno (projino) , i psenicni griz.
Ovo vazi za 5 jaja :
- 200g psenicni griz
- 200g Kukuruzno brasno
- 100g Sojino brasno
Mozete da dodate 5ml Sweetener i 5ml Aromu (vocna ili druga), ali nije obavezno.

Naravno treba vam roler i pistolj , spremite alat i idemo dalje...



Icepajte 5 jaja u neku posudu , dodajte ako zelite , 5ml aromu i 5ml sweetener.



Promesajte dobro sa viljusku.



Dodajte malo po malo miks i nastavite da mesate sa viljusku.



Kada vise ne mozete sa viljusku , zavrsite sa rukama , i prestanite da dodajete miks ,
kada osetite da vam se ruke ne lepu vise( u stvari , ostavite da bude "malo" lepljivo )



Uvaljajte jednu veliku "kobacicu" i stavi te je u pistolj.





Izbacujte male kobasice.



Ostaje vam rolanje , i evo vi boili.





Sada treba da ih kuvate.
Ja ih kuvam na paru , kada pocne voda da vri , ubacim boili u odeljenje i poklopim serpu.
Za boili 22mm treba 5 minuta kuvanje , boili 18 mm treba 4 minuta.
Ako ste resili u vodu da kuvate boili , ubacite ih kada voda vri (nemojte puno od jednom ) ,
onda gledajte kada izadzu na povrsinu , tada su gotove.( to je od prilike oko 2 minuta za boili od 18mm)



Ostavite ih jedan dan ili vise da se susu , ako ne pecate odmah , ubacite ih u zamrzivac.



I ko zna , mozda ce te sa njima , imati srecu kao i ja.
by: Neski

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
04/10/2008 15:01