beats by dre cheap

Cro Cop: Moje vrijeme opet će doći

Mirko Filipović obećava svoj veliki povratak, a nada se i novoj šansi protiv najboljeg svjetskog borca Fedora Emelianenka.

U Tokiju je jučer na spektakularnoj konferenciji za novinare najavljen povratak Mirka Filipovića u Japan.


 

Mirko je potpisao za novu organizacijsku kuću Dream, koja je već sada privukla nekoliko zvučnih imena poput Fjodora, Marka Hunta, Raya Sefa, Jeromea LeBannera, Kazushija Sakurabe i Sergeja Karitonova. Gost iznenađenja bio je upravo Mirko Filipović, a njegovo pojavljivanje na pozornici, uz neizbježne taktove njegove himne Wild Boys, izazvalo je pravu pomutnju kod Japanaca kojima je Mirko jedan od omiljenih boraca. Potvrdio je to u razgovoru za Večernji list Mirkov menadžer Ken Imai.

U Japanu se konferencije za novinare nerijetko održavaju i uz prisutnost navijača. Za sve njih pojavljivanje Mirka bilo je vrlo emotivan trenutak – kaže Imai.

Za Mirkov odlazak u Japan nitko nije znao jer je sve bilo izvedeno u tajnosti.

- Samo tri sata prije presice primio sam pismo predsjednika UFC-a Dane Whitea kojim se potvrđuje da UFC pristaje raskinuti ugovor s Mirkom, ali pod jednim uvjetom. Mirko im se mora vratiti kada bude spreman.

Želi li se Mirko vratiti u UFC ili ne, objasnio je on sam.

- Nastavit u trenirati u kavezu koji imam u svojoj dvorani. Namjeravam se vratiti u UFC. Otišao sam jer više nisam mogao čekati. Tražio sam borbu što prije, već 1. ožujka, a oni su mi nudili tek termin u svibnju ili kasnije. Tražio sam i uzvrat s Gonzagom u Zagrebu, ali je on izgubio od Werduma pa je i to otpalo. Ja sam u odličnoj formi, povećao sam mišićnu masu, imam 105 kilograma i želim se što prije boriti – odlučan je Mirko.

Nada se Filipović i okršaju s Fjodorom, ali to se neće dogoditi unutar prve tri borbe koje je naš borac dužan odraditi, po mogućnosti bez poraza.

Mirku nije dopušten poraz. Nakon tri pobjede sve će opcije biti otvorene.

Priznao je Cro Cop da se u posljednje vrijeme nije osjećao baš najbolje, ali najavljuje svoj veliki povratak.

- U posljednje dvije borbe bio sam u nekoj mentalnoj blokadi. Prije borbe bio sam prazan i depresivan, mrzio sam samoga sebe. Žao mi je što sam razočarao svoje navijače u Engleskoj koji su me primili kao kralja. Upravo zato želim ponovo izaći pred njih. Ne mogu vratiti vrijeme, no moje vrijeme će opet doći – obećao je Mirko.

SPORT and NEWS
http://sportandnews.blogger.ba
17/02/2008 15:14